10 Takojšnje Ukrepe, Ki Jih Lahko Posnamete, Se Danes Za Poraz Odlašanje

zdravstveni wellness svetovanje zdravstvenega varstva

Lahko pomagate otroku razviti zdravo navade zgodaj v življenju, ki bo prinesel vseživljenjsko koristi. Kot starš, ki lahko spodbujajo svoje otroke, da se oceni njihova izbira hrane in telesne dejavnosti navade. Tukaj je nekaj nasvetov in smernic, da bi dobili ste začeli.

Jesti pogosto lahko postavimo resno poseči v svojo izgubo telesne teže in splošno zdravje ciljev.
HealthyOut lahko pomaga, da boste zmanjšali škodo. Ta app je super za ljudi, ki želijo, da ostane zdravstveno osveščeni tudi, ko jedo v svoji najljubši restavraciji. Iščete lahko po zip kodo ali GPS-a, in nato zožite možnosti za svoje prehranske omejitve ali kuhinje želje. Najboljše od vsega je, vnose funkcija skupaj prehranskih informacij o restavraciji elemente menija.

Gre za redni zdravstveni pregled - Po preverjanju zunanji organ parametrov, je čas, da oceni notranjega parametrov. To je možno le z redno zdravstveni pregled. Zdravniki priporočajo redni zdravje checkups vsako leto po starosti 40. To vključuje vse, od krvi pritisk na krvne preiskave. Redni pregled vam omogoča, da veste, opozorilni znaki tudi v čas in skrbi, da stvari pod nadzorom. Nekatere zdravstvene težave, je lahko predmet nadzora, če je znano, v čas, to je, če rednih zdravstvenih checkups pomoč.

Na osebni opomba: bili smo potovanje za več let in smo vedno poskrbite, da naše cepljenja so do sedaj. Medtem ko na cesti, boste srečali ljudi, ki so sprejeti drugačen pristop (ne prvi, cepljenih) in v nekaterih primerih, to je privedlo do podaljšano bolnišnično turistov in lete doma. Ne želite, da se znajdete z Typhoid med sproščujoče plaža počitnice. To bo bolelo še bolj, da veš, da bi lahko izognete s kratko potovanje za potovanja, zdravstvena ambulanta.

Doxycycline (dnevnih tablet) V širokem spektru antibiotik, ki pomaga preprečevati različne tropske bolezni, vključno z leptospiroza, tick-borne bolezni in typhus. Morebitni stranski učinki vključujejo občutljivost na svetlobo (težnja, da opekline), kandidoza (pri ženskah), prebavne motnje, zgaga, slabost in poseganje kontracepcijske tabletke. Bolj resni neželeni učinki so razjed na požiralniku - vzemite tablete s hrano in velikim kozarcem vode, in nikoli ne lezi v pol ure ob. To je treba sprejeti za štiri tedne po prenehanju tveganja področju.

Shanna Izrael je celosten zdravstveni strokovnjak in ustanovitelj Vertikalnih Wellness Shanna delo kot strokovno prehrana in življenjski slog strokovnjak razteza seka svetove, zdravje, wellness, mode in zabave. Ona se potopi sebe v zdravstveni industriji potem, ko so ji blizu s smrtjo bori virusom zahodnega Nila sledi Gro' bolezni in Hashimoto je.
Saj se je bala za svoje življenje in mistreated vrh strokovnjakov, Shanna izvaja ogromno raziskav o konvencionalnih in netradicionalne metode zdravljenja in se naučili kako bi jo ozdravil oslabljen telesa in ponovno pridobiti moč preko mešanica naravne, okoljske, integrativne in celostno zdravljenje. Shanna, zdaj zdravje zagovornik in wellness strokovne, ustvarili Navpično Wellness kot platformo za ljudi, da spoznajo izvedljive možnosti zdravljenja in preventivno nego.